Facebook Nieuws

Twente CounselingFacebook Nieuws

Facebook Posts

Gisteren was het De Dag Tegen Het Pesten. Op zich niet bijzonder dat ook Pesten een dag krijgt, want alles heeft inmiddels een dag. Maar wat heb ik de PEST aan pesten.
Om even wat cijfers met jullie te delen: Op scholen wordt 1:10 leerlingen gepest, op het werk 1:8, in het bejaardentehuis 1:5. Ik schrik van deze cijfers. Bizarre cijfers omdat het misverstand bestaat dat pesten iets is van kinderen. Niets is dus minder waar!
Cijfers laten ook zien dat 50% van het pesten op het werk gebeurt door leidinggevenden(!) en pesters zijn vroeger vaak zelf gepest.
Blijvende aandacht is dus belangrijk. Aandacht voor normen en waarden (ook op de werkvloer), openheid om het bespreekbaar te maken en het serieus nemen want dat zijn deze cijfers ook.
... Bekijk meerBekijk minder

1 week terug

Annemieke Kirch Twente Counseling

Zoek je een baan, schrijf je dan nu in bij de VU Enschede!Binnenkort van start:

SOLLICITEREN+

Drie professionals, Gieni Nijkamp, Simone Tiehatten en Annemieke Kirch, bundelen hun krachten om jou te coachen in het solliciteren. Want een nieuwe baan vinden is soms een hele uitdaging! Samen kunnen deze door de wol geverfde dames ervoor zorgen dat jij (nog) krachtiger wordt in het solliciteren.

Start: vrijdagochtend 18 mei van 9.30 tot 11.30 uur

Meer informatie en aanmelden via:

👇

www.vuenschede.nl/training-solliciterenplus/

M-Pact Volksuniversiteit Enschede Gemeente Enschede Simone Tiehatten Gieni Nijkamp Annemieke Kirch Twente Counseling

#mpact053 #solliciteren

💪
... Bekijk meerBekijk minder

Op dit moment heb ik een aantal cliënten die kampen met een burn-out. Twee ervan hebben een hele ernstige. De een is al 9 maanden thuis en de ander 7. Opvallend bij beiden is het ontbreken van een dagritme en juist dat is belangrijk om te hebben. Een ritme geeft houvast en structuur.
Frustrerend vind ik het ook om te zien dat beide cliënten al die tijd al in gesprek zijn met een bedrijfsarts die hier geen aandacht aan heeft geschonken. Voor mij ook hele spannende trajecten waarin ik hopelijk het verschil kan maken.
... Bekijk meerBekijk minder

Splash elementum consequat lacus, sit amet pulvinar urna hendrerit sit amet. Sed aliquam eu ante a ultricies. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Fusce elementum felis lorem, eget scelerisque enim blandit quis.

GET IN TOUCH

[contact-form-7 404 "Not Found"]