Facebook Nieuws

Twente CounselingFacebook Nieuws

Facebook Posts

TWIJFELS!
Een herkenbaar stuk in de krant over de combinatie van werken als zzp'er en werken bij een baas. Meer dan de helft van de zzp'ers klust bij. De groep die volledig kan rondkomen van hun inkomen als eenpitter is klein. Ook bij mij is het elk jaar weer de vraag aan mezelf wat wil ik en wat ga ik doen. Niet alleen vanwege het geld maar in mijn geval ook vanwege het gemis aan collega's. Daar staat een dosis aan autonomie en vrijheid als ondernemer tegenover wat voor mij ook belangrijk is.
Eeuwige twijfel!
... Bekijk meerBekijk minder

Ik ben hier te gast bij M-Pact, Kracht on Tour om een workshop te geven. Nathalie Baartman deed de aftrap. Wat is zij goed! ... Bekijk meerBekijk minder

7 miljoen dagen verzuimen de Nederlanders elk jaar. 16% gaf aan dat stress hiervan de oorzaak is. Kosten 2 miljard! (en dan hebben we het alleen nog over geld).
Ondanks al deze cijfers lukt het slecht om dit echt aan te pakken. Terwijl juist deze cijfers aanleiding zouden moeten zijn om vooral de aandacht te schenken aan preventie.
... Bekijk meerBekijk minder

Vorige week in gesprek met een klant. Ze hadden op kantoor wel een vertrouwenspersoon maar daar werd weinig gebruik van gemaakt. Hij vertelde, de sfeer was goed op kantoor, 'geen drempels' en 'deuren die altijd op staan'. Als je je realiseert dat 1 op de 4 werknemers last heeft van ongewenst gedrag door klanten, patiënten en/of leerlingen en dat 1 op de 6 werknemers last hebben van ongewenst gedrag door leidinggevenden of collega's vraag je je toch af hoe het komt dat nog veel werkgevers denken dat het bij hen op kantoor echt anders is. Verstandiger om te werken met externe, onafhankelijke vertrouwenspersonen want dit zijn geen zaken die je wilt bespreken met een (vaak) collega. ... Bekijk meerBekijk minder

Open inschrijvingen, altijd spannend. Gisteren bedachten we dat ook 6 deelnemers prima zou zijn. Er gingen uiteindelijk veel makke schapen in een hok. 20 zitplaatsen waren er aanwezig maar staan vond niemand een probleem. Resultaat 32 deelnemers!
Mooie dag met 40 verschillende workshops, 400 deelnemers, muziek en veel sterren en strepen.
#Dagvandeambtenaar #benerbeduusdvan
... Bekijk meerBekijk minder

We gaan zo starten. Laat de 400 ambtenaren maar komen.
Nu eerst koffie.
... Bekijk meerBekijk minder

Splash elementum consequat lacus, sit amet pulvinar urna hendrerit sit amet. Sed aliquam eu ante a ultricies. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Fusce elementum felis lorem, eget scelerisque enim blandit quis.

GET IN TOUCH

[contact-form-7 404 "Not Found"]