Twente CounselingCounselingtraject

Counselingtraject


Counselingtraject

Voor wie?
Een counselingtraject is voor iedereen die door privé of zakelijke omstandigheden (stress, verlies en verdriet, burn-out, ontslag, conflictsituatie, echtscheiding…) een lastige situatie het hoofd wil bieden, maar ook voor diegene die zich persoonlijk wil ontwikkelen.
Het helpt je verder om te bepalen waar je stip op de horizon ligt en wat jouw intrinsieke motivatie is.

Wat levert het op?
Gemotiveerd personeel, lagere verzuimkosten, medewerkers voelen zich gekend en serieus genomen.

Hoe zit een counselingstraject eruit?
Een counselingtraject bestaat uit een powermeeting van 1 uur. Naast de kennismaking zal in dit uur de hulpvraag achterhaald worden. Een probleem is niet altijd wat het lijkt en de bekende druppel blijkt vaak niet het probleem te zijn.
Daarna volgen er 5 gesprekken van ongeveer 75 minuten. Het counselingtraject helpt u om de vragen die u hebt of de problemen waar u tegenaan loopt het hoofd te bieden en deze zelf te beantwoorden of op te lossen. Na afloop van dit traject wordt er met u geëvalueerd of er nog behoefte bestaat aan een aantal extra gesprekken.

Wellicht voelt u meer voor e-mail counseling. E-mailcounseling  is geschikt als nazorgtraject maar kan ook als opstap dienen voor diegene die met wat meer afstand wil kennismaken met counseling.

Twente Counseling werkt graag met u samen om de voor u best passende oplossing te vinden!

Splash elementum consequat lacus, sit amet pulvinar urna hendrerit sit amet. Sed aliquam eu ante a ultricies. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Fusce elementum felis lorem, eget scelerisque enim blandit quis.

GET IN TOUCH

[contact-form-7 404 "Not Found"]