De reis van de heldin
Eerlijk gezegd had ik nog nooit van gehoord van “de reis van de heldin”, dus toen ik gebeld werd door Peter de Kuster met de vraag of ik een bijdrage wilde leveren aan het decembernummer van “De reis van de heldin” stond ik niet meteen te springen van enthousiasme. Natuurlijk was het strelend dat hij me al een tijdje volgde via LinkedIn, mijn Facebookpagina en de blogs die ik schrijf voor WeesMeer en Netwerk Zakenvrouwen. Woorden als inspirerend en enthousiast vielen en ook dat was best ego-strelend, maar een bijdrage leveren voor een boek, was weer wat anders. Wat had ik nu te vertellen? Ik doe mijn werk met enorm veel plezier en loop over van mooie plannen en initiatieven maar dat zijn er velen.

Na een persoonlijk gesprek met Peter besloot ik het toch te doen, met als gevolg vijf pagina’s over “me myself and I” en dan vooral over mijn passie (mensen in beweging krijgen), mijn dromen (werken in het buitenland en een opdracht bij een bedrijf die inziet dat investeren in vitaliteit wat oplevert), mijn voorbeeld en nog veel meer.
Natuurlijk ben ik enorm benieuwd naar alle reacties dus mocht je het hele stuk willen lezen, klik dan gewoon even door: “De reis van de Heldin”

en ik zou het leuk vinden als je me laat weten wat je ervan vindt.

E-book Routeplanner leidinggevenden

Leidinggevende Whitepaper

Dank je voor de inschrijving en veel leesplezier!

E-book HR het fundament van elke organisatie

HR Whitepaper

Dank je voor de inschrijving en veel leesplezier!