Goodbye 2016, hello 2017!

Terugblikken en vooruitkijken, het houdt mij scherp. Je afvragen of je op de goede weg bent; wat ging er zo-zo, wat ging er goed en wat moet er toch echt anders. Even stilstaan voor je voort dendert, is nodig en noodzakelijk vooral als je gefocust wilt blijven op  ‘je eigen stip op de horizon’. Sinds ik Twente Counseling begon, doe ik dit dus tweemaal per jaar.

In juni van dit jaar beschreef ik mijn stippen als:

 • Ik wil graag terugkeren naar Aruba
 • Twente Counseling nog beter op de kaart zetten
 • Mijn samenwerking met diverse collega’s verder uit te diepen om vitaliteitsprogramma’s te ontwerpen
 • Natuurlijk ook mijn individuele begeleiding voortzetten
Stippen op de horizon plaatsen, betekent ook even stilstaan bij wat was

Stippen op de horizon plaatsen, betekent ook even stilstaan bij wat was

Het een was iets succesvoller dan het ander, wat ging goed en wat kon beter?

 • Terugkeren naar Aruba: samen met Marian Freriks, zij is hardloop/mindful coach, organiseer ik een retreat op dit magistrale eiland, de JoYful Aruba Retreat van 10 – 16 april 2017. Een retreat voor alleen vrouwen (sorry mannen!) die willen investeren in zichzelf in een prachtige omgeving. Een combinatie van individuele begeleiding, workshops, yoga, mindfulness maar ook lekker eten, goede gesprekken en relaxen.
 • Twente Counseling beter op de kaart zetten: Het laatste halfjaar veel leuke projecten gedaan bij de VU, deze maand geef ik nog een workshop aan middelbare school leerlingen en er staat nog een workshop gepland voor een bedrijf die heel origineel bedacht niet alleen een kerstdiner te organiseren maar er ook een workshop aan wilde koppelen.
 • Mijn samenwerking met diverse collega’s verder uitdiepen: hier wordt hard aan gewerkt! Theoretische trainingen zijn vaak saai en wat levert het in de praktijk op?
  Een teamuitje is altijd leuk maar heb je er nog iets aan behalve een leuke dag?
  Samen met outdoorcentrum De Wilgenweard ontwerp ik trainingen die ‘doen en denken’, ‘praktijk en theorie’, ‘fun en leerzaam’ combineren. We hebben bijvoorbeeld een workshop ontwikkeld die, door de Escape Room te ontdekken, het aangename met het nuttige combineert.
 • Mijn individuele begeleiding voortzetten: hier zou ik graag wat meer mee willen doen (zaten er maar meer uren in een dag).

Hello 2017!

Fijne feestdagen, goodbye 2016, hello 2017!

Fijne feestdagen, Goodbye 2016, hello 2017!

Mijn zakelijke nieuwe stippen heb ik geplant, volgend jaar ga ik me vooral richten op de verdere ontwikkeling van alle nieuwe plannen en daarnaast ga ik weer een opleiding doen die alles te maken heeft met samenwerken, team coaching en duurzame organisatieverandering (ik kan niet wachten!)

Maar nu eerst 2016 afsluiten met familie en vrienden, een beetje relaxen en uitrusten. Twee van de drie kinderen zijn gelukkig weer terug in Nederland na fantastische avonturen in Suriname en Zambia, de derde zullen we nog even moeten missen (gelukkig hebben ze ook WiFi in Australië).
Voor straks een knappend haardvuur, lekker eten, goed boek in de hand en een glas wijn binnen handbereik. Ik heb er zin in.

Ik wens jullie een mooie afsluiting van 2016 en hoop dat 2017 in alle opzichten succesvol, gezond en liefdevol zal zijn. Ik hoop dat we elkaar op Aruba, bij De Wilgenweard of elders weer zullen ontmoeten.

Goodbye 2016, hello 2017!
Fijne Feestdagen!

Annemieke Kirch
tel. 06-54766729
PS interesse in Aruba of een bedrijfsuitje waar het nuttige met het aangename gecombineerd wordt; ik denk ook in 2017 graag met u mee

 

 

 

E-book Routeplanner leidinggevenden

Leidinggevende Whitepaper

Dank je voor de inschrijving en veel leesplezier!

E-book HR het fundament van elke organisatie

HR Whitepaper

Dank je voor de inschrijving en veel leesplezier!