I have a dream!

Deze legendarische woorden kent iedereen maar voor mij hebben ze een extra betekenis. Vijf jaar geleden, al enige tijd ongelukkig te zijn in mijn baan, nam ik het heft in eigen handen. Na veel vragen aan mezelf: ‘waarvan word ik gelukkig’, ‘welke banen vond ik waarom zo leuk’ en ‘wat wil ik nu’ dook ik de studieboeken in. Bedrijfscounseling, een studie me op het lijf  gesneden. Ik geloof enorm in eigen verantwoordelijkheid, maar ook wennen voor een ‘niet lullen maar poetsen’ type als ik om niet in de ik-weet-de-oplossing-wel-stand te gaan staan.

I have a dream! Met diploma en veel werkervaring op zak werd Twente Counseling geboren. De afgelopen twee jaar heb ik leren jongleren; gezin met 3 pubers, twee dagen in de week mijn baan, een huishouden. In mijn hoofd knaagde continue het gevoel ‘ik wil meer’ en vooral ‘ik wil het anders’. In december nam ik het besluit dat het genoeg was, heb mijn baan opgezegd om me volledig te richten op wat ik echt leuk vind, waar ik gelukkig van word en wat mijn passie is. Natuurlijk heel spannend, ik ga mezelf her-ontdekken, vast en zeker regelmatig struikelen en vechten tegen onzekerheid, maar niets erger dan over 10 jaar bedenken ‘had ik maar’.  Ik ga de uitdaging aan, ik wil samenwerken met mooie mensen, inspireren en geïnspireerd worden mijn droom naleven. Ik geloof 100% in wat ik doe maar nog meer geloof ik in samenwerken, elkaar versterken en krachten bundelen. Ik geloof in leren en van elkaar leren, van elkaar wat gunnen, elkaar aanmoedigen en ik geloof niet in concurrentie. 2015 is nog jong maar het gevoel de juiste beslissing genomen te hebben, heb ik nog steeds.

Deze maand heb ik al zo vaak gehoord ‘ik zie dat je werkt vanuit je hart’ en ‘je straalt energie uit’. Hier word ik nu blij van en dit is waar ik het voor doe. 2015 Kom maar op!

E-book Routeplanner leidinggevenden

Leidinggevende Whitepaper

Dank je voor de inschrijving en veel leesplezier!

E-book HR het fundament van elke organisatie

HR Whitepaper

Dank je voor de inschrijving en veel leesplezier!