Is een retreat iets voor mij?
Een retreat betekent letterlijk niets meer of minder dan ‘je even terugtrekken’ even weg uit de hectiek, de boel de boel laten en tijd voor jezelf. In een tijd dat er zoveel mensen gestrest zijn, met een burn-out te maken krijgen en we het steeds moeilijker vinden om ‘nee te zeggen‘ vinden steeds meer mensen deze behoefte. Deze JoYful Retreat staat in het teken van ontspanning, investeren in jezelf door middel van workshops en individuele begeleiding, lekker en gezond eten en vooral ruimte in je hoofd creëren en dat alles onder begeleiding van yoga docente Lynet Vink, orthomoleculair voedingsdeskundige Julia Vergeer en mijzelf (bedrijfs) counselor.

Een retreat is een beleving voor al je zintuigen.
Trek jezelf terug, ontspan en laat je heerlijk verwennen.
Laad jezelf op en neem inspiratie mee terug naar huis.

Maar wat levert zo’n JoYful Retreat dan op:

 1. Tijd voor jezelf
  Rust in je hoofd levert de mooiste ideeën in inzichten. Door de waan van de dag kom je hier niet of nauwelijks aan toe. Afstand tot het dagelijkse helpt, vage ideeën worden helder en doelen worden gesteld.
 2. Dagelijks yoga

  Begin of eindig de dag goed met yoga

  Niets fijner dan de dag beginnen in stilte met yoga. Fysiek komt je hele lijf aan bod en je leert je zowel geestelijk als lichamelijk te ontspannen. Om ervan te genieten, hoef je echt geen ervaring te hebben.

 3. Inspirerende omgeving
  De omgeving is afgestemd om tot rust te komen en inspiratie op te doen. De B&B ligt midden in een olijvengaard en op 10 minuten afstand van de zee. De mooiste dingen ontstaan vanuit rust en dat gaat hier zeker lukken
 4. Investeren in jezelf
  Vaak zien we het als een cadeautje. Natuurlijk is het ook een cadeautje voor jezelf maar investeren in jezelf gaat over meer dan geld. Het gaat ook over investeren van tijd in jezelf door het voeren van gesprekken met gelijkgestemden, het volgen van workshops of individuele begeleiding maar ook rust in je hoofd.
 5. Laat je verrassen
  Je hebt vast ideeën wat een retreat jou oplevert maar laat je verrassen. Geef je over aan het moment. Vaak ontdek je hele nieuwe dingen dan je van te voren in gedachte had.
  Laat je verrassen! Go with the flow!
 6. Tijd voor jezelf

  Tijd voor jezelf

  Stilte
  Een stiltewandeling mag niet ontbreken op onze JoYfulRetreat.
  Wanneer en met wie was jij voor het laatst echt stil maar juist stilte schept ruimte en creëert nieuwe inzichten en maakt je bewuster.

 7. Lekker eten
  Gezond, lekker en verantwoord eten. Samen koken, inzichten in wat nu wel of juist niet gezond is.
 8. Geniet!
  Onze retreat is een weldaad voor al je zintuigen en er is tijd om lichaam en geest te ontspannen in de B&B die met een 9,7 wordt beoordeeld. Dus vooral genieten met een hele grote “G!

Is een retreat iets voor jou? Ja dus, twijfel niet langer en ga mee,
Julia, Lynet & Annemieke
PS wil je meer weten over ons programma of een optie nemen dan kan je dit doen via deze Link

E-book Routeplanner leidinggevenden

Leidinggevende Whitepaper

Dank je voor de inschrijving en veel leesplezier!

E-book HR het fundament van elke organisatie

HR Whitepaper

Dank je voor de inschrijving en veel leesplezier!