Leef je droom!

En wat je droomt over een blauwe zee en een wit strand?
Als jullie deze column lezen, zit ik op Aruba. Ja jullie lezen het goed Aruba!
Vijf jaar geleden had ik deze droom. Ik ging in mijn eentje een week op vakantie (een aanrader; zowel Aruba als reizen in je uppie). Én ik werd terplekke verliefd op dit eiland, de mensen en niet te vergeten het weer. Toen ik op het vliegveld stond om weer naar huis te gaan, deed ik de belofte aan mezelf dat ik terug zou komen om er te werken. Het was een droom en er volgde een plan.

Inmiddels reis ik dit jaar voor de vierde keer naar dit Caribische eiland. Ik leef mijn droom! Het voelt als een tweede thuis. Naast een bikini en zonnebrand zit er ook een laptop in en trainingsmateriaal. Mijn agenda is meer dan goed gevuld. Ik geef voor de plaatselijke Arbodienst een lezing over ‘de zin en onzin van een vertrouwenspersoon’. Een gezond werkklimaat en verzuim is een onderwerp dat ook op de Caribische eilanden leeft. Ik heb nooit moeite om in het openbaar te spreken maar er zijn inmiddels zoveel inschrijvingen dat ik zeker weet dat tegen die tijd de zenuwen door mijn keel gieren.
De coachsessies zijn in Nederland online al gestart (lang leve internet). Daarnaast geef ik diverse workshops voor de University of Aruba en een overheidsinstelling. De yoga op het strand zal voor de broodnodige ontspanning zorgen. Thuis staat de Spaanstalige muziek op, doe ik net alsof de zon al schijnt en ik de salsa kan dansen.

Mijn boodschap?

Durf groot(s) te dromen want dromen zorgen voor een doel of zoals ik altijd zeg ‘daar zit muziek in’. Natuurlijk worden dromen nooit zomaar werkelijkheid. Het vraagt om discipline, vallen en opstaan én hard werken. Ook ik heb vele blauwe plekken eraan overgehouden maar dan heb je wel wat. Mocht je het leuk vinden om mijn avonturen te volgen op #Instagram/kirchannemieke. Dan ben je welkom.
Met zonnige groet, saludos
Annemieke Kirch
Annemieke@Twente-Counseling.nl

NB deze blog verscheen ook als column in het Twents Volksblad

E-book Routeplanner leidinggevenden

Leidinggevende Whitepaper

Dank je voor de inschrijving en veel leesplezier!

E-book HR het fundament van elke organisatie

HR Whitepaper

Dank je voor de inschrijving en veel leesplezier!