Samenwerking Bad Boekelo – Wilgenweard

Twente CounselingSamenwerking Bad Boekelo – Wilgenweard

Theorie en praktijk samenvoegen: 1+1=3

Samenwerking Bad Boekelo, De Wilgenweard & Twente Counseling

 

“Mensen in beweging zetten”
dat is onmiskenbaar de gemeenschappelijke deler van
De Wilgenweard en Twente Counseling

 

Dit hoorden we vaak
Theoretische trainingen zijn vaak saai en wat levert het mij in de praktijk nu op?”
Een teamuitje is altijd leuk maar levert het niet meer op dan een leuke dag?”
Hoe mooi zou het zijn als ik doen en denken, theorie en praktijk aan elkaar kan koppelen
Als werkgever wil ik wel betalen voor een training als het mij kundig, gemotiveerd en betrokken personeel oplevert

Teambuilding is er op gericht teamleden op een andere en leuke manier naar zichzelf en naar zijn/haar mede teamleden te laten kijken. Door elkaars sterke punten te ontdekken en te benoemen, worden deelnemers zich beter bewust van de in het team aanwezige kwaliteiten en talenten. Deze kwaliteiten en talenten kunnen later in de werksituatie beter worden aangesproken en benut. Door theorie direct aan de praktijk te koppelen beklijft het beter en zal het nog effectiever ingezet worden.

De escape room en het teambuildingspad als communicatietraining

Effectiever ontwikkelen
Twente Counseling koppelt theoretische kennis over samenwerken, betrokkenheid van medewerkers, samensturende teams en teambuilding aan de praktische onderdelen waar De Wilgenweard  een kei in is.
Eigenlijk was dit een logische samenwerking.
Samen doen we dit door bedrijven en teams letterlijk aan het werk te zetten. Opgedane kennis wordt direct gebruikt in samenwerkings- of teambuildingsopdrachten van De Wilgenweard.
Vaak buiten in de frisse lucht, wat letterlijk en figuurlijk zorgt voor ruimte.

Concrete praktijkcasussen koppelen wij aan de op maat gesneden theorie die past bij de vraagstukken die spelen en met zorgvuldig gekozen bijpassende activiteiten creëren we optimale borging.

 Doen en denken, theorie en praktijk; 1+1 wordt 3!

1+1=3

Samenwerken is een kunst

Doen en denken, praktijk en theorie = een groter effect
Wil je focussen op samenwerken, effectiever communiceren, elkaar durven aanspreken of samensturende teams? Het kan allemaal, Twente Counseling geeft de workshop en de Wilgenweard heeft er een bijpassende activiteit bij. Is de groep groot genoeg dan kan ervoor gekozen worden om medewerkers te laten kiezen uit een aantal workshops of activiteiten die aansluiten bij hun wensen en leerdoelen. De Wilgenweard ligt in Nijverdal waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Veel van onze activiteiten kunnen we ook op een door u gekozen locatie uitvoeren. We komen graag bij u langs of wat dacht u van Resort Bad Boekelo in Enschede.

Met z’n drieën staan we nog sterker
Voor optimale ontzorging werken we regelmatig samen met Resort Bad Boekelo. Van de vroege ochtend tot de late avond, van heerlijke lunch tot uitgebreid diner, een losse workshop of misschien zelfs een meerdaagse. U hoeft nergens meer aan te denken.
Bad Boekelo, De Wilgenweard en Twente Counseling nemen u graag de organisatie uit handen.
Onze samenwerking staat voor de perfecte combinatie van nuttig en aangenaam met een maximaal rendement.

Of de inzet nu een leuke, leerzame dag is of de invulling van een vitaal jaar of een meerdaagse. Alles kan want we leveren altijd maatwerk. Hierdoor is de opbrengst van uw investering maximaal.

Wilt u meer weten, neem rustig contact met ons op
Annemieke Kirch; 06-54766729
of via Bad Boekelo/De Wilgenweard

Splash elementum consequat lacus, sit amet pulvinar urna hendrerit sit amet. Sed aliquam eu ante a ultricies. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Fusce elementum felis lorem, eget scelerisque enim blandit quis.

GET IN TOUCH

[contact-form-7 404 "Not Found"]