Teamcounseling - » De no nonsense organisatie in Twente voor instellingen, bedrijven en particulieren; bij ons geen wachtlijsten!
Twente CounselingTeamcounseling

Teamcounseling


Voor wie?
Voor een team of afdeling die voor een nieuwe uitdaging staat en het belangrijk is de neuzen in dezelfde richting te laten wijzen, een team waar wel de kennis aanwezig is maar waarvan u ziet dat het niet optimaal functioneert waardoor de afgesproken resultaten niet gehaald worden of een afdeling waar door miscommunicatie onenigheid is ontstaan.

Twente Counseling vindt het essentieel dat degene die een training volgt ook actief betrokken wordt bij de keuze van de onderwerpen. Dit betekent samen met directie (en/of HRM) de doelstellingen en de visie helder krijgen maar ook met de medewerkers in overleg treden waar hun behoeftes liggen. Deze doelstelling en de behoeftes zijn het vertrekpunt van onze training.

Wat levert het u op?
Een goed functionerend team levert prestaties die ze alleen nooit voor elkaar krijgen. Een beter inzicht in de kwaliteiten van teamleden draagt bij aan een betere ontwikkeling van de individuele medewerker maar ook van het team of afdeling. Vanuit inzicht in de individuele kwaliteiten van de teamleden wordt gezocht naar wat zij aan het geheel kunnen bijdragen maar ook hoe zij zelf verder kunnen groeien.
Twente Counseling gaat deze samenwerking graag met u aan!

Teamcounseling laat zich goed combineren met een individueel traject waar individuele wensen nog beter aan bod komen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om teamcounseling te combineren met e-mail counseling of wilt u dit dat we u helpen een teambuildingsdag te organiseren die aansluit bij de visie van uw bedrijf en die het counselingtraject versterkt. Ook daar denken we graag met u mee want we werken nauw samen met Outdoorcentrum De Wilgenweard. Theorie en praktijk, doen en denken, leuk en leerzaam worden aan elkaar gekoppeld.

We gaan deze samenwerking graag met u aan!

Splash elementum consequat lacus, sit amet pulvinar urna hendrerit sit amet. Sed aliquam eu ante a ultricies. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Fusce elementum felis lorem, eget scelerisque enim blandit quis.

GET IN TOUCH

[contact-form-7 404 "Not Found"]