Training


Voor wie?

Een training is diepgaander en intensiever dan een workshop. Een training is geschikt voor iedereen die beroeps- of praktische vaardigheden en kennis wil verdiepen of specifiek nuttige competenties wil aanscherpen. Tijdens een training is er meer tijd om nieuw (gewenst) gedrag eigen te maken.
Van elkaar willen en kunnen leren is een essentieel onderdeel van onze trainingen. De visie van uw bedrijf en de leerwensen van uw medewerkers zijn het uitgangspunt van onze training.

Wat levert het u op?
Competenties worden verbeterd, vaardigheden worden aangescherpt. Persoonlijke ontwikkeling wordt gezien als een van de belangrijkste voorwaarden voor gemotiveerde medewerkers.

Uw investering?
Een training wordt speciaal voor uw bedrijf ontwikkeld. Twente Counseling zal de visie en de leerwensen van uw bedrijf en uw medewerkers verwerken in de training.

Twente Counseling werkt graag met u samen om uw doelen te verwezenlijken.

Splash elementum consequat lacus, sit amet pulvinar urna hendrerit sit amet. Sed aliquam eu ante a ultricies. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Fusce elementum felis lorem, eget scelerisque enim blandit quis.

GET IN TOUCH

[contact-form-7 404 "Not Found"]