Verzuimmanagement - » De no nonsense organisatie in Twente voor instellingen, bedrijven en particulieren; bij ons geen wachtlijsten!
Twente CounselingVerzuimmanagement

Verzuimmanagement

Voor wie?

Voor iedere werkgever die niet alleen aandacht schenkt aan ziekteverzuim of verzuimreductie, maar zich vooral richt op een preventief integraal beleid. Een efficiënt en effectief gezondheidsbeleid zorgt voor verbetering van de bedrijfsvoering en arbeidsproductiviteit en draagt daardoor bij aan uw organisatiedoelen.

De arbeidsmarkt verandert de komende jaren enorm. Dit is een grote uitdaging voor u als werkgever maar ook voor uw werknemers. Door onder andere de vergrijzing en het feit dat iedereen langer moet doorwerken, is het belangrijk om als werkgever na te denken over hoe u uw werknemers gemotiveerd en gezond houdt om de gewenste werkprestatie te leveren. Dit betekent aandacht voor een goede balans tussen fysieke en mentale belastbaarheid. Medewerkers geven aan dat er een aantal aspecten belangrijk voor hen zijn om gemotiveerd en gezond te blijven: betrokkenheid, gezondheid, mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en de organisatie zelf. Aspecten waar u als werkgever maar ook uw werknemers zelf verantwoordelijk voor zijn.
Twente Counseling denkt graag mee over wat u en uw medewerkers kunnen doen. TC biedt uw medewerkers waar nodig individuele begeleiding, wij verzorgen graag een training op-maat voor u, maar wellicht heeft u meer behoefte aan korte workshops of wilt u een teambuildingsdag organiseren.
Uw wensen, uw visie hierin zijn ons uitgangspunt.

Preventief counselen is dé oplossing!                  

De kosten van verzuim of vermindering van prestaties zijn altijd hoger dan de kosten van een preventief counseling traject.
Twente Counseling ondersteunt en begeleidt bij ongemakkelijke, pijnlijke of ongewenste situaties die een belemmering vormen om optimaal functioneren. Twente Counseling helpt door te trainen, te begeleiden, soms uit te dagen en te motiveren om de situatie inzichtelijk te maken en om beter om te gaan met deze situatie.

Wat levert het u op:

  • Verlaging van het ziekteverzuim
  • Besparing op de ziektekosten
  • Verhoogde vitaliteit en productiviteit
  • Verbetering van de werksfeer

Twente Counseling werkt graag met u samen!

Splash elementum consequat lacus, sit amet pulvinar urna hendrerit sit amet. Sed aliquam eu ante a ultricies. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Fusce elementum felis lorem, eget scelerisque enim blandit quis.

GET IN TOUCH

[contact-form-7 404 "Not Found"]