Workshops - » De no nonsense organisatie in Twente voor instellingen, bedrijven en particulieren; bij ons geen wachtlijsten!

Workshops


Voor wie?

Voor afdelingen of individuen die kennis in huis hebben en deze graag met elkaar willen delen, nieuwe ideeën willen opdoen en willen oefenen met praktijksituaties. Samen weet je altijd meer en leren van elkaar speelt een belangrijke rol!

Wat houdt een workshop in?

Een workshop moet prikkelend zijn, het is relatief kort en interactief en vooral bedoeld om kennis te verdiepen en op te frissen. Theorie en visie worden vertaald naar de praktijk. De focus van een workshop ligt vooral op het van elkaar kunnen en willen leren. De tijdsduur varieert van 1 uur tot 1 dagdeel.
Omdat TC het zo belangrijk vindt dat medewerkers zelf meedenken over de gewenste ontwikkeling hebben we een workshop carrousel ontwikkeld. Een medewerker kan zich inschrijven voor de workshop die het best past bij zijn of haar ontwikkelingswensen. Vanzelfsprekend sluiten de workshops aan bij de visie en doelstellingen van uw bedrijf.

Ook ik ben altijd in beweging, op zoek naar nieuwe dingen. De nieuwste workshops zijn creatieve workshops waar we dieper ingaan op de kracht van kleur en hoe je dit communicatief kan helpen. Zakelijk gebruiken we vooral onze linkerhersenhelft maar vooral het gebruik van onze rechterhersenhelft zorgt ervoor dat we buiten onze eigen kaders denken en creatiever zijn in het vinden van oplossingen. Mocht u geïnteresseerd zijn in een workshop ‘anders dan anders’  dan is dit wat voor u!
Daarnaast werk ik nauw samen met Outdoorcentrum De Wilgenweard, met hen organiseer ik teambuildingsevents en teamuitjes welke we combineren met een interactieve workshop. Doen en denken, theorie en praktijk, leuk en leerzaam worden op deze manier aan elkaar gekoppeld voor een optimaal rendement.

Wilt u onderwerpen intensiever behandelen dan kunt u altijd kiezen voor een aantal workshops die elkaar aanvullen.

Wat levert het u op?
In een relatief kort tijdsbestek wordt informatie en kennis gedeeld (al dan niet in combinatie met een teambuildingsevent). Aan de hand van bestaande praktijksituaties wordt met elkaar gezocht naar de best passende oplossing.

Ook in onze workshops zullen we de visie van uw bedrijf en uw wensen zo goed mogelijk verwerken.
Twente Counseling gaat deze samenwerking graag met u aan!

Splash elementum consequat lacus, sit amet pulvinar urna hendrerit sit amet. Sed aliquam eu ante a ultricies. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Fusce elementum felis lorem, eget scelerisque enim blandit quis.

GET IN TOUCH

[contact-form-7 404 "Not Found"]